Kim Lindblom Eriksson

Torsdag
Alltså det är så himla drömmigt väder att jag bara går runt och flinar mest hela tiden! Jag var lite sugen på att grilla något till middag men det är så meckigt att fixa med allt. Jag skulle veeerkligen vilja ha en gasolgrill, livet skulle bli snäppet enklare i alla fall. Det får bli ett projekt för nästa sommar kanske :)
Istället tog jag med mig Oliven och syster till MoS för att fixa lite småsaker. Hittade inte det vi skulle ha men fick med oss lite annat istället, dumt. Bland annat en rosa mugg med lock och sugrör formad som en discokula. Viktiga grejer med andra ord. Oh well, Olivia tyckte den var kul i ett par minuter i alla fall!
 
Hon fick också prova en hatt som hon älskade. Köpte den inte men kanske åker tillbaka och gör det. Hur gullig?! Perfekt till Spanien i sommar! 
 
Stackarn ser ut som hon har en blåtira men det är två (!) myggbett på ögonlocket och under ögat hon åkt på. Lillskruttan!
 
Onsdag
Idag var det min bror som hämtade Oli på dagis och hon hade blivit så glad för det! Det är så himla lyxigt att ha den hjälpen med hämtning och barnvakt så ofta som vi har. Marcus jobbar ju i princip alltid sent så hämtningarna blir liksom mitt ansvar. Men ibland har ju även jag saker som måste hinnas med sent på arbetsdagen och då är det perfekt med den hjälpen!
 
 
När jag hämtat henne åkte vi hem, fixade mat och mös sedan i soffan en stund innan bad och nattning. I övrigt har kvällen mest gått åt till att röja upp lite här hemma. Mitt liv är inte mycket roligare än så för tillfället. Därav den makalöst lågfrekventa uppdateringen här. Kul tjej. 
KlantKim
Idag är jag en riktigt stel gammal kärring ska ni veta. Igår ramlade jag i trappan och det var både hysteriskt roligt och fasansfullt läskigt, haha. Vet inte riktigt vad som hände men jag tror jag halkade till lite och bara rasade ner för halva trappen. Jag hade inte ont igår men idag har jag som träningsvärk i typ hela kroppen och min axel knakar. Bra start på veckan med andra ord!
 
Olivia somnade ganska fort ikväll vilket var lite skönt för då hann jag gå loss lite på köket som var näst intill en sanitär olägenhet efter kvällens kladd. Oli fick ugnspannkaka till middag vilket hon gillade men det innebär också sylt prick överallt. Dessutom kom hon sen och ba "gaaassss!" och jag är av typen som anser att glass är en mänsklig rättighet på sommaren. Nu fick hon en sån glass som bara är gjord på fryst frukt, men kiddon var nöjd och då var jag det med. Dock mera kladd. Men nu är det något fräschare igen i alla fall!