Kim Lindblom Eriksson

KlantKim
Idag är jag en riktigt stel gammal kärring ska ni veta. Igår ramlade jag i trappan och det var både hysteriskt roligt och fasansfullt läskigt, haha. Vet inte riktigt vad som hände men jag tror jag halkade till lite och bara rasade ner för halva trappen. Jag hade inte ont igår men idag har jag som träningsvärk i typ hela kroppen och min axel knakar. Bra start på veckan med andra ord!
 
Olivia somnade ganska fort ikväll vilket var lite skönt för då hann jag gå loss lite på köket som var näst intill en sanitär olägenhet efter kvällens kladd. Oli fick ugnspannkaka till middag vilket hon gillade men det innebär också sylt prick överallt. Dessutom kom hon sen och ba "gaaassss!" och jag är av typen som anser att glass är en mänsklig rättighet på sommaren. Nu fick hon en sån glass som bara är gjord på fryst frukt, men kiddon var nöjd och då var jag det med. Dock mera kladd. Men nu är det något fräschare igen i alla fall!
 
Ny klänning, tapas och sangria
Det blev en mysig kväll hos min mamma ikväll då Marcus ändå jobbade sent. Jag fastnade i möten på jobbet så min syster hämtade Olivia på förskolan och så köpte jag med mig sushi till middag som vi åt tillsammans hemma hos mamma. Oli fick en ny klänning av mormor också, HUR amazing?!
 
Igår gjore vi inget speciellt. Bara hängde ute i solen och fixade lite hemma. I lördags däremot var det lite party. Eller Marcus var hemma med Oli men för mig blev det lite festligare. Johanna fyllde 30 så vi gick alla ut och åt tapas och drack kopiösa mängder Sangria och det var såååå gott! I vnalig ordning har jag i princip bara fotat maten men hey, det är ju det bästa jag vet!
 
Okej jag lyckades faktiskt få en bild på födelsedagsbarnet också, som stolt visar upp sina dumplings ;)
 
Fika i solen
Olivia har precis somnat och jag sitter och kikar på Prinsbröllopet. HUR vackert var det när Miss Markle knatade ned för altargången? Så himla fint med sången och den långa slöjan osv. Mäktigt!
 
I förmiddags var vi iväg till Martin Olsson för att handla lite saker och kom därifrån med fler saker. Som man ju gör, hehe. Sedan har Olivia lekt med nån vattenleksak ute och vi har suttit i solen och fikat. Himla skönt väder idag!
 
I veckan bakade jag förresten en så himla god rulltårta! Jag skulle baka och ta med till jobbet och det blev två bitar över (yes!) som jag knyckte med mig tillbaka hem så att Marcus skulle få smaka. Kanelbullerulltårta! Ja ni hör ju.. Så gott! Och receptet finns HÄR :)