Kim Lindblom Eriksson

En härlig helg
Fy bubblan vilken härlig helg jag har haft! Igår efter fixardagen på förskolan åkte vi hem så att Olivia fick napa lite. Sedan packade vi lite fika och åkte iväg till Bögs Gård som ligger en bit ifrån oss. De har en visningsgård med hästar, kor, får, grisar, getter, höns och kaniner. Säkert något mer men jag tror det var dessa djur som var ute när vi var där i alla fall. Olivias favorit var nog tjurkalvarna och lammen. Och napparna som folk lämnat hos hönsen och kaninerna, de var jättespännande.
Lammen var relativvt nykläckta och Olivia fick klappa dem och stod länge och tittade. Härma dem var hon också bra på, haha.
 
 
Idag har vi varit ute i Norrtälje. Marcus ville kika i någon butik där och jag ville äta glass. Vi passade på att luncha på Ed's burger också som jag spanat lite åt varje gång vi varit i krokarna. Det var helt ok, inte amazing, men gott. Olivia gillade pommesen och milkshakesen :)
 
Jag har blivit smått golvad av en förkylning också. Trodde nästan det var pollen först men eftersom jag haft både halsont och huvudvärk så har jag slopat den teorin. Marcus är dock ganska känslig mot pollen så han har haft en tuff helg. Håller tummarna för att ögondropparna vi köpt gör susen!