Kim Lindblom Eriksson

Magisk ledighet
Woooaaaa vad handikappad man blir utan wifi hemma! I tisdags och onsdags hade vi lite problem med internet hemma och sedan fick jag inte chrome casten att fungera och då var gråten nära alltså. Hur patetiskt? Istället roade jag mig med att snaptracka vänner och bekanta tills de förmodligen bara blockade mig på snap, hehe.
Igår var jag och Olivia ute större delen av dagen. Vi hängde hemma hos mamma och åt glass medan Marcus var på nån fotbollsmatch. På eftermiddagen smet vi ner till lekparken och lekte och vräkte i oss vattenmelon. Olivia vill gärna ta en tugga av varje melonskiva och sedan ha en helt ny skiva, knäppungen. 
 
I övrigt har vi mest bara njutit av ledig tid tillsammans. Och vädret! Oh the weather! Marcus är ju pollenallergiker så han har det rätt tufft nu och stannar helst inne. Men jag och Olivia är ute så mycket vi kan ändå ;) 
 
Ikväll har vi varit hemma hos min vän Sanna och hängt. Oli fick leka av sig med alla barn och hade the time of her life. Sannas barn är så himla gulliga med Oli. Speciellt Emilia, de har funnit varandra trots 6 års åldersskillnad. So cute!