Kim Lindblom Eriksson

Bästa snackset
Jag har de senaste dagarna haft lite tomatcravings och har tomat med örtsalt till typ allt. Som tillbehör till maten eller BÄST av allt är på majskakor med med rökt "kycklingskinka", en tomatskiva och massa örtsalt på. Sååå gott! Bästa kvällssnackset (och frukost, förmiddagg, lunch, eftermiddag etc) just nu är i alla fall just detta med lite julmust till. 
 
Marcus däckade tillsammans med Olivia under nattningen. Han brukar be mig att väcka honom efter ett tag eftersom han alltid somnar, men idag hjälpte det inte att väcka, hehe, he's out!
Ska snart joina dem jag med men ska bara njuta av ensamtid en liiiiiten stund till. Och googla julklappar.Gaaah blir galen på detta, känns som att man aldrig blir klar!
Pratsam tjej
Olivia har blivit så himla duktig på att prata och formulera meningar. Sedan vi kom hem från Spanien har det lossnat helt och hon sprutar ur sig nya ord och meningar varje dag. 
Idag tittade hon lite bekymrat på ett pyttelitet rivsår på min arm och konstaterade att det var blod. "Ha du gjort mamma?" frågade hon. Svarade bara att "mamma har rivit sig lite" och då tittar hon bara på mig och säger "åååh stackars lilla mamma". Alltså vem är denna unge? Och hur kan hon vara så jäkla fantastisk?
 
De senaste dagarna har mest bestått av vardagsbestyr och typ förberedelser inför julhetsen. Mycket som ska pressas in nu innan julen med födelsedagar var och varannan dag.. Eller egentligen är det väl bara jag och min bror, but still. Vi har i alla fall något planerat varje helg resten av året nu så det är bara att hänga på! Imorgon ska jag försöka hinna sätta upp ljusslingan ute och på lördag blir det julpynt, love it!
 
Och här sitter jag lite casual och tar selfies med gulliga filter, helt normalt så att säga. Bäst att gå och lägga sig istället.
Take away
Kursen är slut för denna gång och jag ser fram emot en god natts sömn. Håll tummarna är ni snälla ;)
 
Det blev ännu en hämtmiddag för oss ikväll, ikväll tillsammans med Marcus bror som hämtade Oli på dagis och hängde med henne till vi kom hem. De hade haft det så bra så och Olivia hade sprungit mot honom helt överlycklig när han kom dit. Så kul!
 
Imorgon är det Thanksgiving så då är det familjemiddag hemma hos mamma. Det är en fin liten tradition även om vi inte direkt firar thanksgiving. Det är mest för att ha en anledning att ses och ha en trevlig kväll tillsammans. 
 
Imorse när Olivia klev upp la hon sig förresten så här på badrumsmattan och mös medan jag plattade håret. Haha, hur gulligt?