Kim Lindblom Eriksson

Mardröm
Igår skulle jag och Olivia åka hem till min mamma och kolla på fotboll och äta middag tillsammans med henne och mina syskon. 
Strax innan vi ska åka öppnar jag kylen för att lägga in något och BOM så rasade hela jäkla dörren av! Jag ringde mamma i ren panik som kom hit och hjälpte mig att få loss dörren helt, stänga av kylen och dumpa grejer i kassar som vi ställde ut i bilen. Den är typ vårt kylskåp just nu, haha.
 
Väl hos mamma vet jag inte vad som hände men som en blixt från klar himmel när jag satt i soffan började jag plötsligt känna mig väldigt yr.. Sedan brakade helvetet loss. Jag minns knappt vad som hände mellan 16:30 fram tills att Marcus kom och hämtade mig och Oli vid halv tolv och körde hem men jag fick någon typ av spysjuka och mådde så jäkla dåligt. Verkligen tur i oturen att vi var hemma hos mamma så att de kunde ta hand om Oli medan jag låg däckad i badrummet.
 
Kylen fortfarande paj men jag mår lite bättre. Jag stannar hemma imorgon också för säkerhets skull men sedan hoppas jag vara helt på benen igen.
 
Detta är så konstigt för jag har aldrig i hela mitt vuxna liv varit magsjuk. Men nu har jag varit det flera gånger bara i år och det känns lite olustigt. Men oh well. Nu hoppas jag bara att Olivia och Marcus i alla fall slipper åka på det!
 
Fars dag
 
Grattis på fars dag till världens bästa pappa <3
 
Jag och Olivia åkte och veckohandlade tidigt imorse och lät Marcus sova ut. Han har varit sjuk i ett par dagar så han behövde nog det nu när han ska jobba idag igen.
 
När vi kom hem överaskade vi honom med paket (han fick en såg, lyllo honom va!) och pannkaksfrukost. Jag bestämde mig av någon anledning på att inte köra på mitt vanliga recept på amerikanska pannkakor utan provade ett nytt vilket jag inte borde ha gjort. Ville ha dem lite fluffigare men eftersom jag hade vanlig mjölk och inte buttermilk (jag tror i alla fall att det var anledningen) så blev de bara platta och kompakta istället. 
Men skitsamma. Marcus var nöjd och det är huvudsaken.
 
Tillbakablick: November 2017
Halloween passerade i Casa Eriksson och fast Olivias pumpadräkt (som hon hade på sig i år <3 ) inte kom fram i tid piffade huset med pumpor och läskigt halloweengottis. Och såklart godis i mängder till alla små monster som kom och plingade på dörren.
 
Jag var på Restaurang Waipo med mina vänner för att fira Ella som fyllt 30 :)
 
Marcus var pappaledig och jag jobbade litegrann innan jag började min tjänst som jag har idag. Snart firar jag ett år där!
 
Jag gjorde gaaaalet goda tortillapizzor med löjrom, svamp och tryffel. *Drool*
 
Vi firade Marcus på fars dag!
 
Jag var ute och åt på Ling Long med ett par gamla kollegor. Snart ska vi ses igen, ska bli kul!
 
Vi köpte hem dumplings och åt till middag en kväll. Så smidigt att köpa färdigt ur de där kylarna i butiken och bara steam on och njut liksom
 
Jag ställde till med 30-årsfest här hemma med tema: Murder mystery och det var SÅ JÄKLA KUL! Jag hade först inte tänkt ha en fest men så kom jag på detta tema, skrev en story och sen blev det bara. Himla kul att fixa med och framförallt kul att alla gick all in i sina karaktärer och det blev  grymt roligt! Jag har nog förresten inte visat så mycket från den kvällen så det kanske får bli ett inlägg om det framöver :)
 
Nu ska jag och Olivia göra oss i ordning och åka på lite kalas hos min svägerska som fyller år. Blir mysigt!