Kim Lindblom Eriksson

Blågrön
 
Idag var jag på del två av en superbra kurs. Det är inte varje kurs jag gått i min karriär som jag tycker är bra kan jag väl ärligt säga men denna är superintressant. Bland annat har vi fått göra en beteendeanalys vilket är kul. Jag har gjort den förut, för typ 4 år sedan, så jag hade ett hum om var jag skulle hamna. Men sedan dess har min pappa gått bort, jag har gift mig, fått barn och bytt jobb. Så beteendet kan ju helt klart ändras efter allt det. 
Mina dominerande sidor var fortfarande helt samma, grön och blå. Men den här gången var jag dessutom rätt mycket gul och väääldigt lite röd. Trodde faktiskt att röd skulle ha ökat men icke. Dessutom var både mitt grundbeteende och mitt anpassade beteende EXAKT samma. Det är bra, då trivs jag i min roll. 
Marcus frustade av skratt när jag läste min analys för att han kände igen mig så mycket i det, haha. Han ska själv göra den snart så jag ser VERKLIGEN fram emot att få läsa hans, ska bli så spännande.
Okej detta var fruktansvärt nördigt men jag tycker sånt här är så jäkla intressant.
 
Men skitsamma, det hör egentligen inte hemma här :) Marcus mamma hämtade Olivia på dagis idag och hon hade blivit så glad när hon kom! Hon domderade som vanligt och bestämde var de skulle gå och vad de skulle göra, haha. Bestämd liten dam. Jag och marcus kom inte hem förrän vid 18 så vi bestämde oss för att Max fick stå för dagens middag. Hade ändå inte tagit fram laxen jag tänkt laga. 
 
Igår däremot lagade jag en god Teriyakigryta med Oumph som blev god. Lite stark för Olivias smak men den gick hem hos både mig och Marcus i alla fall. Åtminstånde åt Marcus ett väldigt stort lass av det när han kom hem från jobbet, men han kanske bara var utsvulten, hehe. ;)