Kim Lindblom Eriksson

Mardröm
Igår skulle jag och Olivia åka hem till min mamma och kolla på fotboll och äta middag tillsammans med henne och mina syskon. 
Strax innan vi ska åka öppnar jag kylen för att lägga in något och BOM så rasade hela jäkla dörren av! Jag ringde mamma i ren panik som kom hit och hjälpte mig att få loss dörren helt, stänga av kylen och dumpa grejer i kassar som vi ställde ut i bilen. Den är typ vårt kylskåp just nu, haha.
 
Väl hos mamma vet jag inte vad som hände men som en blixt från klar himmel när jag satt i soffan började jag plötsligt känna mig väldigt yr.. Sedan brakade helvetet loss. Jag minns knappt vad som hände mellan 16:30 fram tills att Marcus kom och hämtade mig och Oli vid halv tolv och körde hem men jag fick någon typ av spysjuka och mådde så jäkla dåligt. Verkligen tur i oturen att vi var hemma hos mamma så att de kunde ta hand om Oli medan jag låg däckad i badrummet.
 
Kylen fortfarande paj men jag mår lite bättre. Jag stannar hemma imorgon också för säkerhets skull men sedan hoppas jag vara helt på benen igen.
 
Detta är så konstigt för jag har aldrig i hela mitt vuxna liv varit magsjuk. Men nu har jag varit det flera gånger bara i år och det känns lite olustigt. Men oh well. Nu hoppas jag bara att Olivia och Marcus i alla fall slipper åka på det!