Kim Lindblom Eriksson

Pratsam tjej
Olivia har blivit så himla duktig på att prata och formulera meningar. Sedan vi kom hem från Spanien har det lossnat helt och hon sprutar ur sig nya ord och meningar varje dag. 
Idag tittade hon lite bekymrat på ett pyttelitet rivsår på min arm och konstaterade att det var blod. "Ha du gjort mamma?" frågade hon. Svarade bara att "mamma har rivit sig lite" och då tittar hon bara på mig och säger "åååh stackars lilla mamma". Alltså vem är denna unge? Och hur kan hon vara så jäkla fantastisk?
 
De senaste dagarna har mest bestått av vardagsbestyr och typ förberedelser inför julhetsen. Mycket som ska pressas in nu innan julen med födelsedagar var och varannan dag.. Eller egentligen är det väl bara jag och min bror, but still. Vi har i alla fall något planerat varje helg resten av året nu så det är bara att hänga på! Imorgon ska jag försöka hinna sätta upp ljusslingan ute och på lördag blir det julpynt, love it!
 
Och här sitter jag lite casual och tar selfies med gulliga filter, helt normalt så att säga. Bäst att gå och lägga sig istället.