Kim Lindblom Eriksson

Happy Halloween!
Jag och Olivia ska alldeles strax fiska upp min familj och sedan ska vi tillsammans bege oss mot Uppsala för att fira min kusins födelsedag. Oliven är utklädd till en liten pumpa kvällen till ära och det är det gulligaste jag sett i mitt liv typ. Hon ÄLSKAR verkligen sin pumpa-outfit och skulle helst ha den på sig varje dag tror jag.
 
Pumporna (dock okarvade) står på trappen ute, pumpa-ljusslingan är upphängd (och har varit i säkert en månad, hehe) och godisskålen är fylld. Dock kommer vi ju inte hem förrän lite senare ikväll så vi får väl se om vi missar alla små monster som är ute och busar. Däremot är ju svenskar himla trögfattade när det kommer till Halloween så jag misstänker att det säkert kommer någon liten häxa eller så i helgen också. Egentligen borde jag vägra och ba "Halloween var FAKTISKT i onsdags", men det är ju inte barnens fel att deras föräldrar är korkade så där kommer jag säkert snällt stå och dela ut godis ändå. 
 
 
Vintertid
Och så kom vintertiden med besked! Olivia vaknade 05:15 imorse och jag kände för att bara brista ut i gråt. Så nu är jag rätt trött och borde passa på att napa medan Olivia sover men det finns alltid så mycket annat som ska hinnas med medan hon sover, så jag kommer inte till ro.
När Oliven vaknar ska vi packa ihop oss och åka iväg på fika hos min vän Malin. Det ska bli mysigt!
 
Vi tände halloweenljus och hade mysfrukost i soffan imorse. Olivia är oerhört fascinerad av dessa ljus.
 
Efter frukost lämnade jag av Olivia hos mormor och så åkte jag och Emelie och veckohandlade. Marcus kom hem seeeeent inatt och det är alltid lite enklare att storhandla utan Olivia (plus att hon tycker det är supertrist) så det var smidigt att mamma kunde ta henne så länge.
Jag köpte med mig en Tryffelrisotto som jag åt till lunch och den var SÅ GOD! Kan hända att det blir söndagslunchen fler gånger framöver ;)
 
 
Fredagsfeeling
Woooaa this mama is tired as *** ! 
 
Jag råkade somna till lite när jag skulle natta Oli ikväll och känner mig helt mosig nu. Men jag har laddat upp med en skål ostbågar i soffan och ska kika lite på nån serie innan jag stupar i säng igen. Denna vecka har gått så fort att jag knappt hunnit med och än mindre fattar jag att det redan är helg igen. 
 
Efter att jag hämtat Oli på förskolan åkte vi iväg till Sollentuna Centrum och kikade i lite butiker tillsammans med Emelie. Jag hittade inget direkt (och behövde väl inget heller egentligen) så vi begav oss till ICA och köpte lite fredagsmys och tillbehör till middagen som blev wokade nudlar med ägg och grönsaker (och lite korv till Oli). Så enkelt och gott! Olivia fick sin egna lilla godispåse med typ fem godisar i och lyckan visste inga gränser! Hon moffade snnabbt i sig allihopa innan vi ens lämnat Centrum, haha. 
 
 
Imorgon ska vi åka iväg på höstmarknad vid Ulriksdals slott. Det ska bli mysigt men jag tror det kommer vara väldigt mycket folk och sånt kan jag bli lite allergiskt mot, så vi får se vad vi tycker. Blir kul att komma iväg lite i alla fall!