Kim Lindblom Eriksson

Ensamkväll och succélax
Idag har jag varit med om något så lyxigt som egentid. Alltså verkligen egentid! 
Efter förskolan åkte Marcus och Olivia ut till landet för att hälsa på farmor och farfar och stannade kvar på middag och åkte inte hem förrän det var bed time för Oliven. 
Det betydde att jag skulle ha hur mycket tid som helst bara för mig själv och jag har gått hela dagen och fantiserat om vad jag skulle göra med all tid. Baka bullar? Ta ett bad? Ha spa-kväll? Plöja TV-serier? Möjligheterna var oändliga!
 
Men när jag kom hem från jobbet var klockan redan över sex timmarna var plötsligt inte lika många längre.. Så vad gör jag då? Storstädar! Jag har skrubbat badrum, tvättat, diskat, torkat, dammat, putsat och ja.. Nu är det hyfsat rent här hemma. Egentid när den är som bäst verkligen :)
 
Men.. Imorgon ska jag på kurs så jag behöver strax gå och lägga mig om min hjärna ska orka suga i sig information i två hela dagar. Så, jag ska inte bli för långrandig här. Men innan jag knyter mig har jag lagt upp receptet på gårdagens middag HÄR. Det är en kräftfylld lax med potatismos och det var såååå gott! Som ni kanske vet har jag inte  varit världens största laxfan efter graviditeten och äter det helst bara typ med pasta i någon smarrig sås. Men den här gick verkligen hem hos mig! Den är liksom krämig tack vare kräftröran och behövde inte ens någon sås till. Vilket jag annars tycker är ett krav på vilken mat som helst, det ska liksom vara sås. Men här räckte det gott och väl att bara pressa över lite citron. Supergott!