Kim Lindblom Eriksson

Fishy
Idag var det Marcus mamma som hämtade Olivia på dagis, så jag och Marcus åkte hem ffrån jobbet tillsammans. Det ni! Det hör inte till vanligheterna! 
Olivia hade haft det supermysigt med farmor så det hade verkligen inte gått någon nöd på dem :)
 
Jag hade tänkt göra kräftsoppa till middag men när jag sa det till Marcus såg han både chockad och spyfärdig ut så vi bestämde oss för att köpa middag från Max istället så gör jag kräftsoppan nån kväll när han inte är hemmma. 
 
Jag försöker planera in fisk/skaldjur till middag här hemma minst två gånger i veckan men jag ÄR SÅ TRÖTT på lax med romsås! Jag tror det är Marcus favo-fiskrätt men under graviditeten hade jag lite svårt för lax och det har liksom hållit i sig även efter. Jag kan absolut äta lax (tillagad, inte rå, inte gravad, inte slemmig) men jag tycker faktiskt inte att det är lika gott längre. Älskade det förut men nu växer det liksom i munnen på mig om det smakar för mycket lax bara. Så... det blir mycket vit fisk hemma hos oss för tillfället. 
 
Här om dagen gjorde jag denna vitlöksfisk som var riktigt god! Jag gillar panko, blir så.. krispigt liksom. I vilket fall. Bra vardagsfisk! Kommer göras igen!