Kim Lindblom Eriksson

Fredagsfeeling
Woooaa this mama is tired as *** ! 
 
Jag råkade somna till lite när jag skulle natta Oli ikväll och känner mig helt mosig nu. Men jag har laddat upp med en skål ostbågar i soffan och ska kika lite på nån serie innan jag stupar i säng igen. Denna vecka har gått så fort att jag knappt hunnit med och än mindre fattar jag att det redan är helg igen. 
 
Efter att jag hämtat Oli på förskolan åkte vi iväg till Sollentuna Centrum och kikade i lite butiker tillsammans med Emelie. Jag hittade inget direkt (och behövde väl inget heller egentligen) så vi begav oss till ICA och köpte lite fredagsmys och tillbehör till middagen som blev wokade nudlar med ägg och grönsaker (och lite korv till Oli). Så enkelt och gott! Olivia fick sin egna lilla godispåse med typ fem godisar i och lyckan visste inga gränser! Hon moffade snnabbt i sig allihopa innan vi ens lämnat Centrum, haha. 
 
 
Imorgon ska vi åka iväg på höstmarknad vid Ulriksdals slott. Det ska bli mysigt men jag tror det kommer vara väldigt mycket folk och sånt kan jag bli lite allergiskt mot, så vi får se vad vi tycker. Blir kul att komma iväg lite i alla fall!