Kim Lindblom Eriksson

Hämtpizza och utvecklingssamtal
Nyduschad och nylandad i soffan med ont i ögat. Jag lyckades schamponera insidan av mitt vänstra ögonlock och det är faktiskt inte speciellt skönt alls. 
 
Ikväll har vi varit på middag hemma hos mamma. Mamma hade fixat och trixat med en kantarellsoppa vi skulle ha ätit men efter lite för många kockar i soppan blev den inte alls god, så vi beställde pizza istället. Vår pizzeria, som dessutom var Sollentunas bästa jäkla pizzeria, har nyligen stängt så vi fick köpa från den nere vid stationen istället. Helt ok men ändå långt ifrån lika bra som vår gamla goding.
 
 
Imorgon ska vi på utvecklingssamtal på Olivias förskola. Först tänkte jag att "yes, äntligen kan jag gå på utvecklingssamtal utan att vara den som blir bedömd". Niiiiice! Sen slog det mig- jag blir ju för tusan bedömd! Någon ska ju liksom bedöma mitt föräldraskap?! Så jag är lite nervös ändå. Men det ska bli väldigt spännande att höra om Olivias utveckling, vad hon gör om dagarna osv. Dessutom tror jag att jag skramlar in minst 1000 vuxenpoäng. Utvecklingssamtal liksom!