Kim Lindblom Eriksson

Helg i Jönköping
I fredags kväll packade jag in mig själv och Olivia i bilen (och min mamma, syster och bror) och for iväg till Jönköping för att hälsa på min mormor och morfar. Oli sov nästan hela resan vilket var skönt. Vi kom ändå fram rätt sent så det var bara marsch pannkaka i säng. 
 
Däckad tjej :)
 
I lördags var vi på kalas för att fira min kusin och hennes dotter som fylller år. Mycket folk, mycket fika, och även Oli fick en del presenter. Så gulligt!
 
Väl hemma igen blev det en klassisk middag i form av köttbullar, potatismos, gräddsås, lingon och pressgurka. Det är en rätt som tamejtusan smakar godast hemma hos mormor och morfar!
 
Södagen bestod mest av lite shopping (höstkängor och vinterkänger till Oliven - Check check!) och sedan packa ihop oss för hemfärd. Som vanligt åt vi pizza till middag innan vi åkte. Det är supergoda pizzor där och alla är dränkta i deras prisbelönta kebabsås, haha. 
 
Både jag och Olivia blev lite förkylda under helgen så idag har vi stannat hemma och kurerat oss. Vi blir hemma imorgon också för Olivia är väldigt hostig och snorig fortfarande. Oli har förresten lärt sig att säga prosit och säger det varje gång hon nyser eller hostat. Hon har väl inte lärt sig skillnaden på hosta och nysa än, men det kommer. Så gulligt dock! "Oj, Oli hustar, posit!"