Kim Lindblom Eriksson

Klara, färdiga, helg
Igår hade vi en riktigt fredagig fredag. När jag hade hämtat Oli åkte vi iväg och handlade fredagsmys och lite grejer som behövdes till middagen. Olivia fick sin helt egna godispåse och var så himla stolt över det! Väl hemma åt hon kanske en eller två av godisarna (hon hade kanske 5-6 godisar i påsen) och resten lekte hon bara med, hehe. Men grejen att  få en egen godispåse- det var stort!
Vi gjorde tacos till middag och hade bara en myskväll i soffan. Just the way I like it :)
 
Idag kickstartade vi dagen och befann oss på Olivias förskola klockan 9. Där väntade ett par timmar av att göra i ordning deras utegård. Hennes föris är ett föräldrakooperativ vilket innebär lite mer jobb för oss föräldrar men också att vi kan bestämma över vad vi vill ha för våra barn på ett helt annat sätt. 
I vilket fall gjorde vi tillsammans i ordning gården, fikade och grillade korv. Olivia hade superkul och vi fick komma ut och röra lite på oss och det är ju aldrig dumt.
 
Vi kom hem igen vid lunchtid och Olivia däckade ganska fort. Jag skippade korven vid grillningen och gjorde bananpannkakor hemma istället. HUR gott är det inte för övrigt? Och så enkelt? Jag äter sällan, eller aldrig, frukost till vardags men på helgerna kan jag tycka att det är rätt trevligt. Då hinner jag vakna till lite innan det är dags att äta och man har mer tid att göra något speciellt. Då är ju bananpannkakor perfekt! 
Jag gör en pannkaka på ½ banan, 1 ägg, en nypa salt och en nypa kanel. Mixa och stek, inte svårare än så. Men idag lxade jag även till det med nutella och vaniljkvarg på. OH MY LORD vad gott det var!