Kim Lindblom Eriksson

Lasagne
Puh vilken kväll! Var tvungen att stressa iväg och handla städmaterial till Olivias dagis nu ikväll då vi inte fick till det i helgen. Det är egentligen inget betungande jobb men det blir meckigt när man är själv med Oli. Som tur är kunde Emelie följa med och underhålla den lilla vilden i butiken medan jag fixade med inköpen. 
 
Olivia har förresten kommit hem med byxorna bakofram de senaste dagarna från dagis. Undrar om de låter henne sätta på sig byxorna själv numera? Hon kan vara rätt viljestark och det är ju bra att öva. De jeansen hon hade på sig idag är i alla fall i princip omöjliga att ta miste på fram och bak så något är ju galet ;)
 
Igår gjorde jag förresten en riktigt kick ass lasagne till middag. Marcus har önskat mer "normal mat" ett tag nu. Han brukar göra det när han tycker att jag experimenterat och provat nya rätter ett tag. Det har jag nog gjort lite men mest har jag lagat rätter jag inte lagat på länge. I vilket fall gjorde jag världens bästa helt vanliga lasagne- Mammas lasagne! Jag öser alltid på extra bechamel för det det finns inget tråkigare än en torr lasagne, så denna har myyyycket sås! Är man sugen på någon annan variant av lasagne så kan man ju t.ex prova Pulled Pork Lasagna, Skaldjurslasagne  (SÅ GOD!), Kalkonlasagne, Kycklinglasagne, Zucchinilasagne  eller kanske italiensk grönsakslasagne?