Kim Lindblom Eriksson

På kurs
Jag har varit på kurs i två dagar nu och känner mig helt slut, puh! Det var en jättebra kurs men ni vet hur man bara känner sig helt slut efter ett par dagar av korvstoppnning, så inatt tror jag att jag kommer sova gott. ;)
 
 
Ikväll var min mamma och syster här på middag. Min bror har önskat fler familjemiddagar så vi försöker styra en i  veckan, men såklart kom han på i sista sekund att han inte kunde komma idag. Sopa. I vilket fall åt vi kycklinggryta och lyxade till och med till det med lite rosa bubbel innan. Lyxonsdag! Mycket godare än det ser ut på bilden, lovar!
 
Imorgon blir det mest bara städ och fix hemma. På fredag har jag bjudit hem hela mitt jobbteam så städning is a must minst sagt. Det blir en kul kväll med lite mat och vin och bara härligt häng hoppas jag :) 
 
På lördag ska jag och Marcus på dejt. Vi har inte varit iväg själva och gjort något sedan vår bröllopsdag i augusti så det är dags att göra något på tu man hand. Vi ska dessutom hitta på något jag velat göra i rätt många år så det ska bli kul!