Kim Lindblom Eriksson

Torsdag 18 oktober 2018
Den här dagen har gått SÅ fort! Min syster hämtade Olivia på dagis idag då jag hade ett sent möte men sen rejsade jag och Marcus hem tillsammans till vår lilla skrutt. Jag körde lite frysrensning till middag och bjöd min familj på något så fantastiskt som kycklingspett, panerad kyckling, tärnad potatis, morotsbullar och sötpotatispommes. Allt detta serverades med guacamole, ostsås och barbequesås. Haha kanske den konstigaste blandningen någonsin men det gick ner och ur frysen lyckades jag faktiskt få bort hela fyra påsar och dessutom två burkar ur kylen. En lyckad rensningsmiddag med andra ord!
 
I övrigt borde jag ha städat och röjt här hemma. Vet ärligt talat inte hur jag tänkte när jag bestämde mig för att bjuda hem hela mitt team imorgon. Typiskt mig. Men skitsamma, de får leva med röran för en kväll ;) 
 
Vi har för övrigt haft en sjukt mysig kväll. Efter att Olivia badat låg vi alla tre i min och Marcus säng och lekte kurragömma. Olivia kröp in under täcket och fullkomligt tjöt av skratt när vi "hittade henne" eller låtsades leta efter henne över täcket. Inget vidare poker face men guuud vad hon hade roligt. Älskar att höra hennes skratt!
 
Och på tal om inget alls, utom att jag just satt och lekte med snapchat-filter... hur litet är mitt huvud??