Kim Lindblom Eriksson

Carousel
Två kindtänder verkar ha spruckit fram i Olivias underkäke och det förvånar mig inte ett dugg med tanke på hur ont hon verkat ha haft i helgen. Och dregglet bokstavligt talat sprutar ur munnen på henne. Inatt sov hon såå dåligt och bara grät och ropade efter mamma, pappa och farmor. "Ont i munnen" gick också att urskilja så det har inte blivit mycket sömn för någon av oss inatt. Nu ikväll när hon blev ledsen har hon fått alvedon (fick igår också, men idag var jag snabbare på't) så jag har varit lite friare (Marcus jobbar sent) än igår när Marcus fick ligga bredvid henne halva kvällen.
 
Anyway.. Något roligare är att jag i lördags var ute och åt med två barndomsvänner. Vi har gett varandra detta i 30-årspresent och nu var det Malins som var sist ut. Vi gick i alla fall till Carousel som jag hört skulle vara bra. Förrätterna (tapas) var riktigt bra och vi provade alla något som var nytt för oss. För mig var det boquerones som var nytt. Har alltid hört att det är så gott men aldrig vågat prova, men nu var det dags! Det var helt ok men kanske inget jag kommer beställa mängder av igen.
Till varmrätt tog jag rödräkor och några slags musslor med pommes och bea. Räkorna var jättegoda men musslorna var tyvärr rätt sandiga. De andra tjejerna tog Ibericokotletter som tydligen inte var så dumma de heller.
 
Det tråkiga var den otroliga väntetiden som var på allt. Vi var visserligen lite sega på att beställa men det tog ändå två timmar innan vi fick våra varmrätter och det tycker jag faktiskt är lite väl länge. Men trevligt hade vi det ändå!