Kim Lindblom Eriksson

Olivia 2 år
I lördags fyllde min lilla prinsessa två år. Herregud hur gick detta till? Vi inledde i alla fall dagen med sång och presenter på sängen. Och ballonger! Olivias ögon växte flera storlekar när hon fick syn på Marcus komma upp för trappen med massa stora ballonger och hon bara vrålade av lycka, haha. 
Sedan fick paket med pippikläder, pippiperuk, pippimössor och Playdoh-lera. 
 
 
Sedan åt vi frukost och nästan omgående efter det packade vi ihop oss och åkte iväg till Uppsala. Där väntade nämligen en spännande dejt! 
Bamse och hans vänner! Det var en sång- och dansföreställning med bamse och hans vänner och Olivia satt som ett ljus och stirrade och applåderade försiktigt efter varje sång. Nästan hela föreställningen faktiskt! Mot slutet fick hon lite myror i brallan och ville springa runt men jag är riktigt impad!
Efter showen var det lite meet and greet och både Bamse, Brummelisa och Lille Skutt fick sig en kram. Vargen passerade vi dock fort!
 
Det blev en lunch på donken för lite "hajebuja" med leksak. Fyller man år så gör man!
 
På kvällen kom min familj hem till oss för ett litet minifirande. Det blev plockmat till middag och Olivia åt räkor, salami, ostar och allt möjligt smarrigt tills hon var helt vimmelkantig. Så mätt faktiskt att hon knappt tog en tugga av "tårtan" sen. Men blåste ut ljusen, det fixade hon!