Kim Lindblom Eriksson

Kryssning och Pasta
Sista semesterdagen idag och oj vad jag grämer mig! Brukar egentligen inte göra det men vi har verkligen haft det så mysigt när vi varit lediga tillsammans alla tre varje dag. 
 
I tisdags for vi iväg på en kort liten 21-timmarskryssning tillsammans med Marcus föräldrar. Jag tog inte en enda bild faktiskt men det var en kul liten getaway. Oli var inte på sitt charmigaste humör hela tiden men det var ändå kul att komma iväg.
Båten (Birka Paradise) var nyrenoverad och väldigt mycket fräschare än den vi åkte i fjol (Silja Galaxy). Tyvärr var det nog det enda som var bra med kryssningen i sig. Riktigt snorkig personal och kass service i största allmänhet. Synd!
 
Men i onsdags kom vi i alla fall hem och började så smått inse att jag börjar jobba på måndag. Marcus och Oli är lediga ytterligare en vecka. Lyllo dem!
 
Igår blev det en hyfsat vardagslig middag i alla fall. Kantareller kanske inte står på bordet varje vecka hos oss men det är ju såååå gott! Jag svängde ihop en krämig kycklingpasta med kantareller och det var prick vad vi behövde. Fort gick det och smakade riktigt gott!
 
 
Olivia är som ni kanske vet inte så stor i maten. Men när hon väl gillar något, då går det undan! Som igår, när hon fick sin absoluta favorit till middag- stekt ägg och rödbetor, haha!