Kim Lindblom Eriksson

Bra helg
Min förkylning har äntligen börjat släppa lite även om jag fortfarande är lite snorig och hoostig, men det brukar ju hålla i sig ett  tag efter så jag räknar bort det. Även Marcus åkte på en släng av det men jag tror han är hyfsat återställd han med nu.
Har fasat för att Olivia skulle åka på det också men än så länge har det gått bra. Hon är lite täppt i näsan men utöver det precis som vanligt! Håll tummarna!
 
Igår hade vi en av Marcus vänner här på besök och det var supertrevligt som alltid. Till middag bjöd vi på Oxfilé med ugnsrostad potatis och chipotlesmör som ju är Marcus favo. Vi brukar mest äta det på somrarna av någon anledning men nu var det länge sedan vi gjorde det och det var lika gott som vanligt. 
Till efterrätt hade jag bakat cheesecakebrownies  och till det åt vi min all time fave-glass; Brynt smörglass!
 
Idag var jag och Oli iväg på gympa för henne. Hon har längtat något så enormt efter det att lyckan riktigt lös i ögonen på henne när vi kom dit. Det här med att stå i led och göra övningarna enligt anvisning är inte riktigt hennes grej än. Men det kommer nog. Ska bli spännande att se hur det går på uppvisningen nästa helg dock, hehe.