Kim Lindblom Eriksson

Grillpremiär och gympa
Igår var en riktigt ledig dag verkligen! Jag fick sovmorgon och efter det åkte jag och storhandlade. Sedan gjorde vi prick ingenting på hela dagen (förutom en kort sväng till Bauhaus en kortis) och det var sååå skönt!
 
På kvällen blev det säsongsinvigning av grillen och det var så jäkla gott! Blev grillad flankstek med thailändsk nudelsallad. I vanliga fall hade det här köttet varit på tok för rött för min smak (tycker konsistensen på rått kött är så jäkla nasty?) men i så här tunna skivor och tillsammans med nudelsalladen blev det jättegott!
 
Idag har jag och Olivia varit iväg på gympa! Hon tycker verkligen att det är veckans höjdpunkt och hon tjöt av lycka mest hela tiden. Men sedan mitt i tror jag hon blev lite trött och då brast det fför henne. hon ville minsann åla fram över plinten och inte gå och då blev det kö bakom henne så jag tog ner henne så att de andra barnen kunde gå förbi. Då blev hon skitledsen och grinade över minsta lilla hinder i säkert tio minuter, haha. Men sedan hittade hon tillabaka till sitt glada jag igen och livet lekte på nytt.
 
Just nu ligger lillungen och sover och jag känner mig lite splittrad. En del av mig vill rensa lite i röran här hemma och ta tag i saker och ting. En annan del vill lägga mig i soffan med en bytta glass eller passa på att sova lite jag med.. Får se vilket som vinner ;)