Kim Lindblom Eriksson

Vegoveckor
Förkylningen håller i sig även idag och jag är helt under isen. 
Det känns som jag åkt på all möjlig skit de senaste månaderna och det ger mig lite ångest. Dock var det länge sedan jag hade en sån här rejäl förkylning.
 
TIll middag ikväll lagade jag en quorngryta med paprika och curry som uppskattades av hela familjen tror jag. När jag hade kryddat och kryddat och fortfarande inte tyckte det smakade så mycket så slog det mig att mina smaklökar nog inte är så pålitliga just nu. Marcus fick smaka och tyckte definitivt inte att jag behövde krydda mer, haha. 
Jag försöker planera vår mat så att vi äter fisk och vegetariskt mån-torsdag och om vi äter kött så är det bara på helgen. Blir mycket quorn då det går så himla fort och smidigt när maten ska fram fort i veckorna. Dessutom gillar Marcus det. Jag själv hade gärna ätit mer bönor, linser och framförallt Halloumi, men det står inte på Marcus topplista så det blir sällan det tyvärr.
 
Ikväll har jag bara legat i soffan i princip, dags att gå och lägga sig nu faktiskt. Har precis svept en kopp med varm choklad med massor och vispgrädde och kolasås dock, hjärnan är klarvaken men kroppen dödstrött med andra ord.