Kim Lindblom Eriksson

Äntligen!
I veckan kom ju äntligen vår efterlängtade, nya kyl och frys och igår fick vi dem äntligen på plats!
Marcus och hans kompis kämpade typ hela dagen med att köra tillbaka kylen vi fått låna och köra frysen till tippen. Den var så gammal och risig ändå så ingen vits att försöka sälja eller ge bort. Dessutom fick vi iväg alla kartonger och skit som jag vet hade blivit liggandes till i höst om vi inte fått hjälp, haha. 
 
Men nu är allt på plats och vi är SÅ nöjda!
 
Rejält lyft för hela köket faktiskt och jag är så nöjd med att vi valde rostfritt och inte vitt eller svart. Det passar perfekt i vårt kök. 
Skåpen över var ju anpassade i måtten efter de gamla vitvarorna så det har Marcus styvfar hjälpt oss att fixa och det kunde knappt ha blivit bättre ens om vi köpt helt nya skåp tror jag. 
 
Idag skulle vi ha varit på gympa med Olivia men igår kväll när Marcus skulle natta henne så kom det helt plötsligt en kaskadspya ur henne över hela vår säng. Vi tror han satte lite i halsen och när hon skulle hosta kom allt upp. Men vi vill ju inte riskera att smitta 20 ungar och lika många vuxna så vi tog det säkra före det osäkra och stannar hemma idag. Hon har dock varit lika pigg och glad som vanligt, om inte mer, haha, så det verkar inte gå någon nöd på henne.
 
Nu napar hon lite och sedan ska vi försöka ge oss ut på promenad i vinterlandskapet. Mysigt!