Kim Lindblom Eriksson

Broccoli face
En av mina favoritstunder på dagen är helt klart när Marcus är uppe och nattar Oli (jag brukar sköta badandet och han nattandet, när han är hemma). Jag brukar städa undan Olis leksaker som hon allt som oftast spridit ut över hela undervåningen, tända ljus och landa i soffan och det är såååå skönt!
Älskar faktiskt när det är mörkt ute så att jag kan ha tända ljus- till min makes stora förfäran eftersom det kan hända någon gång per decenium eller så att jag glömmer att släcka dem innan jag går och lägger mig så att han måste göra det. Äsch.
 
Ikväll lagade jag en fiskrätt till middag med, för oss, en lite annorlunda smaksättning. Nämligen kardemumma! Tror aldrig jag använt det i annat än typ bullar men jag gillade det. Marcus tyckte det var konstigt (han fixar inte när något smakar som något, men har konsistens av något annat. T.ex. pepparkaksfudge, det går bara inte). Svårt att beskriva vad det var jag gillade med det men det smakade liksom hemtrevligt på något vis. Plus att jag älskar svamp. Recept HÄR!
 
Olivia däremot åt mest broccoli. Hon är ett märkligt barn ;) 
Lyckades fota en rätt kul bildserie på henne. Det ser ut ungefär som man tänker sig att barn ska se ut när de äter broccoli men faktiskt så älskar hon broccoli, lovar!
 
Den roliga minen kom egentligen innan hon stoppade broccolin i munnen men det här såg så kul ut tyckte jag. Haha lame morsa. Jag bjuckar på den ;)