Kim Lindblom Eriksson

Mat och throwback
Det har varit en tuff start på året så jag har mest fokuserat på att spendera min lediga tid med min underbara lilla familj <3 
 
Vi har egenligen inte gjort något speciellt mer än att bara ta det lugnt faktiskt, vilket har varit superskönt. Vardagen har gått sin gilla gång (så brukar alltid min morfar säga, hehe, betyder detta att jag börjar bli gammal?!) och jag har faktiskt varit ganska duktig på att laga ordentlig mat hemma. Jag försöker laga mest vegetariskt och fisk i veckorna och äter vi kött så blir det på helgen. Men härom helgen lagade jag en god fiskrätt som jag kommer göra fler gånger! Jag menar.. brynt smör är typ livet. Det var alltså hälleflundra (skulle vara torsk egentligen men den var slut och de hade "bra pris" på flundran.. Bra pris meaning 399 kr/kg.. hrmpf). Alltså Hälleflundra med räktopping, potatismos och brynt smör. Gah vad smarr! Recept HÄR!
 
En annan kul grej är det här #10yearchallenge som gudochallamännsker hakat på och jag kunde ju SÅKLART inte vara sämre. Faktiskt var det rätt kul att titta på de gamla mer eller mindre pinsamma bilderna i samlingarna, hehe.
 
10 år sedan jag slutade på donken i år. Hur sjukt är det? Känns som både igår och en livstid sedan. En av mina vanligaste drömmar än idag är att jag jobbar på donken igen. Det är alltid något hemskt som händer i dem också, typ som att jag inte har några kläder eller gör något generalfel, haha!
 
Detta var något som tydligen kändes helt naturligt även för 10 år sedan ;) Selfies med spännande poser i badrummet. Ugh.
 
Var i London med min syster och hälsade på en vän som bodde där då. Vilket smink! Vilken knappt existerande klänningslängd! Vilka spiror! Love it!
 
En av mina favoritbilder genom tiderna med Malin tror jag. En av de mest kommenterade också tror jag faktiskt, haha. Och inte undra på det. Det var i alla fall en kul kväll (lovar) och... det syns typ.