Kim Lindblom Eriksson

Nyårsafton
Senaste veckan har jag känt mig lite slö och låg så det har inte hänt jättemycket spännande i livet egentligen. Livet har mest rullat på som vanligt sedan nyårsafton egenligen, men jag älskar vardag (men älskar helg ännu mer, hehe) så det är ingen fara på taket så att säga.
 
På nyårsaftonen var vi i alla fall hemma hos Angelica, Tobias och barnen. Marcus jobbade på dagen och vi var inte där förrän typ 18:30 men då stod förrätten framdukad (barnen fick äta innan) och vi högg in direkt. De hade ordnat med hummer och räkor till förrätt. DÖR VAD GOTT!
 
Barnen fick en liten snackstallrik var. Olivia tror jag inte åt något av det dock, hon hade siktat in sig på räkorna istället, haha.
 
Sedan körde vi soffmys tills det var dags för barnen att sova. Fråga mig inte vad Marcus gör på grupbilden nedan. Men vi andra blev ju hyfsat samlade i alla fall, hahaha.
 
När alla barn hade somnat började Tobias fixa med huvudrätten som blev Oxfilé med rotfrukstgratäng och det var GALET gott! Klockan var nog närmre tio när den intogs men det var värt väntan.
 
Sedan var vi så mätta att vi höll på att dö men lyckades på något sätt ändå klämma i oss efterrätten (daimpannacotta) samtidigt som vi spelade sällskapsspel. Det var så kul! Vi spelar typ aldrig sällskapsspel så det var jätteroligt faktiskt!
 
Sedan slog klockan tolv, det tog någon minut innan Olivia vaknade av oväsendet utanför men då fick hon komma upp och kolla och tyckte det var superspännande. Vincent och Charlie sov igenom hela chabraket. Efter det blev vi inte långrandiga eftersom Marcus skulle upp och jobba tidigt dagen efter. Men allt som allt var det en riktigt rolig och lyckad kväll!