Kim Lindblom Eriksson

Torsdags update
Ugn det ska bli skönt med helg snart! Veckan har bara flugit förbi och det känns som jag inte hunnit med någonting!
Igår kom (äntligen!) vår nya kyl och frys och vi ska försöka installera dem i helgen. Då får vi dessutom hjälp att lämna tillbaka den kylen vi fått låna sedan vår pajade och så ska vi väl göra oss av med frysen på något vis också. Kommer bli så bra det här!
 
Igår körde jag lite VAB med Oli som hade lite feber i tisdags. På förskolan har de ju regler om feberfri dag så det var bara att stanna hemma. Givetvis var hon pigg som en jäkla mört hela dagen så jag tog med henne till jobbet en sväng på eftermiddagen. Hon var mötets underhållning kan man väl säga. 
 
Idag var lillfröken på föris igen och det var farmor som hämtade idag vilket såklart hade gått fint. Förutom att vi inte hade något vatten hemma när hon kom hit. Det var akut avstängt en stund för att laga någon läcka i området. Men annars hade allt gått hur bra som helst. 
Jag och Marcus kom hem lite senare än planerat och var trötta och hungriga och orkade inte ställa oss och trixa med middag. Så vi köpte med oss från ChopChop hem som vi alla åt tillsammans sen. Olivia älskar deras vårrullar och nudlar och såklart lyckokakorna, haha. Min favo är nudlar med peanut chicken, medan Marcus alltid tar nudlar med Orange Chicken. Jag gillade apelsinkyckling bäst förut men jag är inte så förtjust i kycklinglårfilé vilket jag tror de kanske använder i det.. Blir lite senigt och konstigt ibland tycker jag och då får det va! ;)