Kim Lindblom Eriksson

Baby Blue
I början av förra veckan var vi på det efterlängtade Rutinultraljudet för att kolla att allt var som det skulle med bebis. Jag var lite nervös trots att jag redan i någon vecka känt små sparkar. 
Allt såg jättefint ut och beräknat datum är fortfarande 26 november, sååå skönt! 

Bortsett från att allt såg bra ut fick vi även se (klart och tydligt, haha) att vi ska få en son! It’s a boy people!

Olivia har hela tiden varit inställd på att bebisen ska heta baby Blue om det är en lillebror. Men nu har hon ändrat sig och tycker att han ska heta Lillian. Tror inte hon får bestämma namnet...

(null)

Jag fick också veta att jag har moderkakan i framväxt denna gång vilket förklarade lite varför jag tyckte att det tagit lite längre tid att känna första rörelserna (för att vara andra graviditet) denna gång.
Barnmorskan som gjorde ultraljudet höll dock inte aaaaalls med och tyckte att det där med att moderkaka i framvägg skulle göra att man kände något senare var rent bullshit. 
Jag höll inte med och det gjorde inte min barnmorska heller när jag berättade det för henne, hah! 
Senaste veckan eller så har jag iaf känt sparkar flera gånger varje dag och det känns så skönt och betryggande! Häromdagen kunde jag tom se och känna en spark från utsidan!! Det dröjer säkert någon vecka till innan Marcus kommer kunna känna det men jag längtar! Imorgon hoppar vi in i vecka 21 ❤️