Kim Lindblom Eriksson

Bilj*vel
I måndags fick vi inleda Marcus semester med att bärga bilen till verkstan eftersom den IGEN bestämt sig för att inte bete sig som en bil ska. Dvs. rulla med hjälp av sin motor. Den bara tvärdog. Av erfarenhet kände vi att det nog hade något med bränsletillförseln att göra. Närmsta verkstadstid var om typ en månad så vi bärgade den och det var tur för nu på morgonen ringde de och sa att den blir klar idag under dagen.
Mycket riktigt. Bränslepumpen var körd. IGEN. Det är tredje gången vi byter den inom loppet av kanske 2 eller tre år. Nu fick vi lite rabatt av något slag men det kommer ändå kosta oss över 10 000 och det är ju pengar man hade kunnat ha roligare för. 
 
 
Igår mötte vi upp Angelica och killarna i en lekpark som ligger här i närheten där vi bor. Barnen hade såklart hur kul som helst även om det märks att de är i trotsåldern till och från, hehe.
 
På kvällen åkte vi hem till min mamma och grillade pizza till middag och Oli fick bada lite. Hon har blivit så stor och modig i vattnet! Numera simmar hon runt helt själv utan att jag behöver vara med henne i poolen och det känns så.. STORT! Vi sitter såklart vid poolkanten eller bredvid poolen och har koll på henne hela tiden men det faktum att hon själv kan simma runt med puffar eller simring är underbart befriande för oss alla tror jag!