Kim Lindblom Eriksson

Sommarlov och semester
VACAYYYY!
 
Idag var första dagen på semestern för mig och trots att det regnade har den börjat helt fantastiskt! 
Marcus jobbar denna vecka också innan han joinar oss :)
 
Vi tjuvstartade semestern lite i helgen, såklart eftersom vi ändå var lediga, och vädret var ju underbart! I lördags gjorde vi något så somrigt som att åka till IKEA. Härligt va? Köpte lite nya sängkläder till Oli som snart ska få en stor säng. Stora tjejen!
Vi skaffade också en bokhylla till hennes rum för att få till lite mer leksaksförvaring. När Marcus öppnat kartongen ikväll upptäckte vi att vi köpt fel storlek på hyllan. SJUKT irriterande! Så nu måste vi åka och byta den vilket är extra irriterande eftersom Marcus öppnade kartongen som han brukar. Dvs det ser ut som att en kråka försökt hacka sig in i den, haha!
 
På vägen ut från IKEA fanns en fästingbuss. Jag frågade Oli rakt ut om hon ville ha en spruta och det ville hon så då tog vi tillfället i akt. Hon var jätteduktig och varken skrek eller grät. Hon gillade det förstås inte men är så stolt över att hon var så modig. "Det gick över sen mamma" säger hon.
 
Till middag i lördags gjorde vi Poke Bowls och I LOVE IT! Varför gör man inte det oftare? Det är ju minst lika enkelt att göra som typ tacos?
 
I söndags åkte vi ut till Sigtuna för vår traditionsenliga semesterglass på Våfflan! Nåja, vi tjuvstartade ju lite eftersom Marcus inte har semester än men jag och Oli har ju det och vädret var fint så Why Not.  
 
Idag var vädret mindre veckert och Marcus har jobbat så jag packade in Olivia i bilen och drog iväg till närmsta (öppna) simhall. Det blev Vilundabadet i Upplands Väsby och även om jag tror de tog i så de sket på sig när det valde att kalla det för äventyrsbad så hade Oli kul och det var det viktigaste. Efter badet önskade hon hamburgare till lunch och det passade fint så det fick det bli. Hon åt som en häst, tänk att simhallen till och med kan göra den där lilla kråkan hungrig ;)
 
Till middag ikväll blev det Räknudlar med cashewnötter och currymajo. Riktigt gott och enkelt! Jag älskar verkligen att jag fått lite ork till matlagning tillbaka igen!