Kim Lindblom Eriksson

Veckan i (mat)bilder
Grillen har gått varm här hemma under de varma sommarkvällarna vilket jag såklart älskar. Skulle verkligen vilja ha en gasolgrill men det får nog bli en investering för nästa år istället. Jag känner liksom inte att man orkar dra igång en kolgrill för att grilla lite korv t.ex.
 
I veckan grillade vi fläskfilé med crashed potatoes dränkta i bacon och vitlökssmör. Potatisen blev såååå god! Sedan testade jag även en grej som jag velat prova i flera år! Nämligen baconlindade, räkostfyllda korvbröd som man grillar. Låter galet men skulle tydligen vara sååå himla gott. Jag råkade bränna mina lite, hehe, och skulle nog ha haft ännu mera räkost i. Men jag tyckte inte det var så speciellt faktiskt. Känns som något du skulle kunna köpa i något streetfood vagn i New York.
 
I veckan har Oli också ritat sin allra första gubbe! Jag är så stolt så jag spricker och har givetvis sparat teckningen. Ser ni? Gubben har jättelånga tår, berättade Oli stolt.
 
I torsdags firade vi Marcus födelsedag här hemma. Han såg lite förvånad ut när jag dukade fram tårta och och jag och Oli sjöng Ja må han leva. Ja eftersom han ju fyller år i april. Men när han fyllde år på riktigt mådde jag så jäkla dåligt och sedan dess har jag haft så otroligt dåligt samvete över att han fick ett sånt sopigt firande av oss så jag bestämde mig för att göra ett nytt firande när jag mådde bättre. Sagt och gjort. Jag och Oli bakade tårta och så fick han paket. 
 
Och sen har vi grillat lite till typ. Och hängt vid min mammas pool. Livet. Idag börjar Marcus semester. Heja!