Kim Lindblom Eriksson

Brunchen
Inatt åkte jag på en riktig dunderförkylning så idag har jag varit hemma och kurerat mig. Oli har varit hos mormor hela dagen då vi har släktingar på besök och dagis var stängt. Hon har haft superkul och jag har kunnat vila ordentligt.
Så jäkla typiskt mig att bli sjuk när vi ska resa bort. På måndag ska ju nämligen jag och Olivia, tillsammans med min mamma och mina syskon, åka till London i ett par dagar nästa vecka. Hoppas jag blir frisk innan det och att Oli inte åker på något.
Och imorgon ska vi till Skansen och på söndag ska Oli gå på kalas så det är helt enkelt jäkligt olämpligt med massa sjukdom nu.
 
Förra helgen däremot var vi alla friska och krya och njöt av det fantastiska vädret! Anledningen till att vi ska åka till London är att min syster fyller 30 så vi reser dit och firar. Men det är bara vi i närmsta familjen så för övrig släkt som ville fira bjöd hon på en fantastisk brunch förra helgen. 
 
 
Det här är ett recept jag hittade på Instagram som bara lät så himla konstigt och gott på en gång att jag tvingade Emelie att ha med det på brunchen så att vi kunde testa och det var såååå gott! Det är en slags bröd/pudding/cheesecake med massa bär och det kändes kanske mer som en efterrätt men på en brunchbuffé passar det ju perfekt. Med nutella till var det himmelriket! Kan lägga upp receptet lite senare om någon är intresserad :)
 
Till efterrätt blev det himmelsk jordgubbstårta och ja.. den är ju verkligen himmelsk!