Kim Lindblom Eriksson

ETA november 2019
Ojoj, här har vi nog haft historiens längsta radiotystnad för min del. Orsaken är enkel- de senaste månaderna har jag mått skit rent ut sagt. Jag var sjukskriven i ett par veckor men är nu tillbaka på jobbet sedan ett par veckor också. Känns skönt att börja med lite mjukstart i form av kortveckor med alla röda dagar. Dock jättekonstigt med en HEL arbetsvecka nu mitt i allt, hehe.
Nästa vecka åker jag och Olivia till London tillsammans med min familj för att fira min syster som fyller 30! Ska bli så kul!
 
Men åter till anledningen till att jag mått skit. Vi väntar ett småsyskon till Olivia! Vi är såklart over the moon excited men precis som när jag väntade Olivia har jag mått skit fram till nu. Och var är vi nu? Jo på onsdag går jag in i vecka 17! Det värsta illamåendet har lagt sig sedan någon vecka tillbaka men när det var som värst kunde jag knappt resa mig ur sängen på flera veckor utan att vilja tömma hela maginnehållet och var fruktansvärt yr ungefär dygnet runt.
Har känt mig som världens tråkigaste mamma och fru men Marcus har varit en klippa och jag har fått jättemycket hjälp av min familj vilket varit guld såklart.
 
 
ETA för denna lilla goding är 26 november och vi LÄNGTAR IHJÄL OSS!
 
 
#1 - Anonym

❤️❤️❤️