Kim Lindblom Eriksson

Vi är med altan!
Så tråkigt väder just nu vilket suger. Vi (Marcus och svärfar) byggde ett fantastiskt trädäck för ett par veckor sedan och det är SÅ.JÄKLA.NICE! 
 
De satte igång på fredagsmorgonen i kristihimmelsfärdshelgen och på söndag eftermiddag var de klara. Ett jäkla jobb men väldigt bra och ordentligt gjort och det blev så fiiiint! 
Staketet är gammalt, snett och vint men vi ska försöka räta upp det och kanske tvätta och olja in det för att få nytt liv... om vi inte byter ut det, men det är ett senare projekt.
 
 
Olivia fick det här gullgia lilla bordet med tillhörande parasoll i födelsedagspresent men eftersom hon fyller år i september har det fått ligga kvar i paketet fram tills Marcus byggde ihop det i förra veckan. Hon älskar det och när vi sitter ute och äter ska hon givetvis sitta på "sin plats" och ingen annan stans.
 
Våra matmöbler kommer vi nog inte att byta ut nu men vi behöver skaffa ett rejält parasoll då vi har sol från ca 10-11 till solen går ner nu under sommaren. Superhärligt men superhett om vädret är bra. Vill också skaffa en utematta och lite fina krukor, växter och allmänt piff. Kommer bli en magisk sommar på vår nya uteplats!