Kim Lindblom Eriksson

Crispy Orange Beef
Jag vet att det är mycket tjat om detta jäkla byggamm nnu men gah vad det verkligen är överallt! Blir galen! Jag och Oli har knappt varit hemma förrän det är bedtime för henne i veckan och Marcus har ju jobbat sent. Så det har liksom bara fått stå lite. Det värsta har jag förstås fått undan allt eftersom men det är fortfarande överallt. 
Igår gjorde jag en rejäl rengöring av hela köksbänken, spisen och skåpsluckorna i alla fall. Så nu går det att laga mat igen. Men jag tror jag behöver göra rent alla skåp inuti och typ diska ALLT i skåpen när badrummet är klart för det har tagit sig in i skåpen på vissa ställen också.
 
Igår blev det bara en hemmadag och på kvällen hade vi mysmiddag hemma. Jag lagade en rätt ur Jennie Walldéns bok Asiatiska Smaker som jag ju köpte på bokrean förra året. Har knappt lagat något ur den men hade tänkt försöka beta av ett par saker jag vill testa. 
Igår testade vi Crispy Orange Beef och jag gillade det! Marcus är tydligen av åsikten att all asiatisk mat bör lagas på kyckling och inget annat animaliskt protein, så han var inte helsåld. Men jag gillade att det var crispy och det kändes fräscht!
  (null)
 
Idag har Olivia haft gympa vilket var lika kul som vanligt. Efter det åkte vi hem och åt lite lunch innan vi satte oss i bilen, hela familjen, och åkte ut till Marcus föräldrar och hälsade på. Väl hemma igen