Kim Lindblom Eriksson

Kakel och matlådor
Iiiiiiih idag har de börjat kakla badrummet! Tvättställ, kommod, duscharmatur och lite småprylar har levererats och imorgon kommer spegeln och senast på torsdag kommer toaletten. Sedan är allt i huset! Ska bli så himla spännande att se hur långt de kommit imorgon när jag kommer hem :)
 
 
I helgen lagade jag en hel drös med matlådor till både mig och Marcus. Jag har äntligen insett hur mycket smidigare det går för mig att laga i princip all mat på helgerna så att jag har färdiga matlådor till både lunch och middag för hela veckan. Om Marcus är hemma lagar jag gärna mat för då kan han underhålla minihuliganen under tiden. Men oftast är han ju inte hemma på kvällarna och då är det här så smidigt!
Marcus fick i alla fall Pasta Carbonarna i sina lådor och till mig själv gjorde jag lådor med morots- och halloumibiffar med bulgur och ett gäng med Shakshuka. Halloumibiffarna är en gammal favorit men Shakshuka var nytt för mig. Tycker jag har sett det lite överallt på senare tid men jag har inte kommit för mig att prova förrän nu. Såå gott! Och sjukt enkelt!
Nu hade jag bara smoked paprika hemma men nästa gång gör jag nog på vanligt paprikapulver, även om det var gott med det rökiga också :) Jag serverade Shakshukan med bulgur och sallad som jag toppade med lite yoghurt och rödbetshummmus (det sistnämnda är min nya obssession!).