Kim Lindblom Eriksson

Ledig
Så har jag äntligen gått på ledighet! En del av mig känner att jag nog hade kunnat jobba in i det sista. Medan en annan del är så trött och sliten så jag känner att jag verkligen behöver lite tid för mig själv innan lillebror väljer att titta ut. En nap mitt på dagen har varit guld dessa tre första dagar!
Speciellt nu när Marcus jobbar sent igen. Då är jag ensam med Oli i princip hela dagarna (eller ja, kvällarna i alla fall) vilket ju tajmar bra med att hon är som tröttast, hungrigast, busigast etc. Men det ska nog gå bra. Det måste det ju :)
 
Jag hade en plan för min ledighet Pre Baby. Tanken var att jag varje dag skulle ta en promenad, städa minst ett rum, baka minst en sak, förbereda matlådor i frysen. Uträtta ärenden etc. Well... Har inte blivit så än. Och kommer nog inte att bli heller om vi ska vara uppriktiga här. 
I vilket fall så bakade jag igår bullar! Och inte vilka bullar som helst, utan saffransbullar fyllda med mandelmassa! Jajjemän, julstöket har börjat! 
 
Jag tänker att jag ju förmodligen kommer att ha noll tid för sådant när lilleman väl är här så lika bra att jag preppar och fryser in nu. Har en hel lista på saker jag ska försöka hinna baka innan dess. Får se hur mycket jag hinner och orkar.
 
Dessutom har jag nu beställt och fått hem ordentligt hallonbladste. Och med ordentligt menar jag i färdigpackade portionspåsar så man slipper greja med det. Dessutom var det exakt detta te som jag började dricka två dagar innan förlossningen med Olivia satte igång. Clipper är grejen!