Kim Lindblom Eriksson

Baby Update
Hellow! 
 
Tiden flyger förbi och jag hinner knappt med något annat än att jobba, laga mat, städa och sova typ. Jag börjar se fram emot föräldraledigheten mer och mer nu ju närmre den kommer, vilket ju är tur. Tanken är att jag ska jobba oktober ut och sen ta lite ledigt i väntan på bebis ankomst. 
 
Idag går jag in i vecka 33 (!) och igår var jag på besök hos min fantastiska barnmorska. Bebis verkar växa som han ska, hans lilla hjärta slår hur fint som helst och alla mina värden ser bra ut. 
Jag börjar märka att jag blir tröttare för varje vecka som går och har kommit in i fasen där jag liksom går in i saker för att jag glömmer att det är en stor mage där. Så let me tell you, fler breda parkeringsplatser åt folket!
Annars har jag inte så mycket besvär. Jag jämför såklart allt med när Olivia låg i magen och även om början (första halvan) av denna graviditet var hemsk så känns det nu som att jag har mindre besvär än förra gången. Inte alls lika svullen (var dock högsommar förra gången), inte lika mycket halsbränna och jag känner mig faktiskt inte lika trött denna gång heller.
 
Jag har hela tiden trott att min mage är såååå mycket större denna gång. Men när jag jämför bilder från samma vecka med Oli så ser jag faktiskt inte så himla stor skillnad ändå. Märkligt det där hur man glömmer bort.
 
Vänstra bilden är förra veckan och högra bilden var samma vecka med Olivia