Kim Lindblom Eriksson

Sjukveckan
Vilken vecka! 
 
Jag blev hemma måndag till onsdag då jag fortfarande kände mig helt sänkt efter förra helgens sjukdom.
På torsdagen mådde jag mycket bättre men då var Olivia hemma istället med feber hela dagen. Marcus fick ta första VAB-dagen så tog jag fredagen. Givetvis var hon pigg som en mört den dagen jag var hemma med henne men har hon inte varit feberfri i minst 24 timmar får hon inte vara på förskolan, så det var bara att gilla läget och försöka underhålla henne så gott det gick.
 
Igår röjde vi lite ute eftersom vi hade städdag i området. Vi var dock de enda från vår länga som var ute och det regnade så vi blev inte så långrandiga. Marcus hann dock kapa en stor gren i vårt päronträd och vi har krattat löv och ställt undan utemöblerna för vintern, så helt ok dag ändå.
 
Idag har vi varit och storhandlat hela familjen. Olivia var i lekrumet under tiden och det är så jäkla smidigt! Hon älskar att vara där och vi kan handla i fred utan att jaga en galen treåring som ska ha prick allt och springer och röjer runt. 
Ska nog försöka ta oss ut på en liten promenad idag. Det gäller att passa på när solen skiner och Oli får inviga sin spring-cykel hon fick i födelsedagspresent av mormor. Hon vill typ inte använda den för hon är rädd för att ramla, men det ska övervinnas!
 
Nu har jag förresten bara tre veckor kvar att jobba, sedan är det ledighet i ett drygt år för mig. Så sjukt!