Kim Lindblom Eriksson

Sjuk start på hösten
Olivia har verkligen haft lite otur efter att hon kom tillbaka till förskolan igen efter sommarlovet. Hon är väldigt sällan sjuk men första fredagen efter sommaren slog det till. Ingen feber men snorig som tusan, hostig och rosslig. Så hon fick stanna hemma. Som tur var gick det över fort.
 
Andra fredagen efter sommarlovet slog det till igen. Alltså i fredags. Fast nej det slog inte riktigt till igen. Men oturen slog till. När Oli vaknade på morgonen klagade hon på att hon hade en sten i näsan. Torkat snor tänkte jag och tänkte inte mer på det förrän Marcus sa att hon sagt samma sak igår och då berättat att hon stoppat in EN PÄRLA I NÄSAN. IGÅR?! Jag såg inget och hon hade inte när jag tryckte på näsan heller. Men efter ett snack med vårdguiden bestämde vi oss för att åka till närakuten och kolla. 
Väl där fick Oli givetvis panik och var inte alls samarbetsvillig. Jag trodde egentligen inte hon hade pärlan i näsan för den hon pratade om var lite för stor för att ens kunna komma in i näsan och vass så att det nog hade gjort väldigt ont om den satt där. 
 
Och så idag då. Igår var hon hängig och inatt var hon kokhet och gnällig och hostig. Så hon och Marcus fick stanna hemma idag och kurera sig. Hon verkade bättre på kvällen och har inte aft feber så blir det inte värre inatt får hon gå till dagis imorgon. Det ser hon fram emot!
 
Nu ska jag se klart ett par avsnitt av Big Little Lies och sedan krypa till kojs. Känner mig otroligt otymmplig just nu, haha, och väldigt trött redan tidigt på kvällen. Så jag är inte mycket till sällskap ändå ;)