Kim Lindblom Eriksson

Young love <3
Nu har jag inte skrivit på ett par dagar.. Shame on me!
Men nu har det hänt en del spännande grejer som jag känner att jag måste berätta om.

I onsdags var en spännande dag. det var nämligen den dagen jag fick jordens största urinvägsinfektion. På en timme! Herregud vad ont jag hade!! Men nu går jag på antibiotika iaf så nu är jag snart så gott som ny ;P

I fredags kom mormor, morfar, Sofie och Andreas hit för att fira Antons födelsedag och Sofie och Andreas stannar kvar över höstlovet. Det får Bobban ta hand om!

I lördags hade Anton sitt tio års kalas. Inte kul. jag kände mig lite felplacerad där måste jag säga. Men det fanns en höjdpunkt och det var när Axel (Antons lillebror), 7 år skulle försöka ta sig fram med en tallrik mat. En man (läs gubbe) stod i vägen och pratade med en annan man (läs gubbe igen). Så han skriker TUUUUUT och sticker gubben i rumpan med sin gaffel.
Hysteriskt roligt att se och jag kunde verkligen inte sluta garva!

Sedan på kvällen hände det mycket saker vill jag lova! För att inte tala om allt som hände i söndags! Herregud. Jag blir alldeles till mig. Men jag vågar inte skriva något här än. Men det kommer!!!
Jag och Sandra drog sedan hem till Cattis och Thomas för att spela lite Singstar. Jag, however, skonade deras liv genom att inte delta!

 


anyway.. var tvungen att ta en bild bara för att visa att man har roligt på jobbet tillochmed när man inte jobbar, och trots att allt man gör är att sova!