Kim Lindblom Eriksson

Valborg!
Good morning peeps! Allt bra? Lite mulet här idag men det är varmt ändå så det är inga problem. fruktar lite inför lunch rushen idag dock. Ju varmare det blir ute desto hetare blir det inne på restaurangen! När det är som varmast ute på sommaren ligger temperaturen i köket på runt 40 grader någonstans. Inte så kul att stressa där med arbetsuniform på och en halvdan fläkt.

Idag är det ju iaf Valborg. Glad valborg! Så efter jobbet blir det raka spåret hem till Marcus, möta Cattis, diska(?), laga mat och sen iväg och se någon brasa! Myspys  för hela slanten med andra ord!
Självklart är det jag och C som står för matlagningen då Marcus kockfärdigheter är lika med typ- fiskpinnar?
Till förrätt blir det avocado med skagenröra, löjrom och röd lök :D Sedan hugger vi in på varmrätten som är Medelhavskyckling. Och som grädden på moset blir det drömtårtan till efterrätt. Yummie.

När tänder de brasorna? Åtta? Jag kommer aldrig ihåg det där. I vilket fall brukar det alltid bli försenat där vi ska gå och se eftersom brasan typ tänds av en luciatågsliknande barnaskara som typ halkar i leran och har sej. Men då finns det ju lotterier och shit som man kan roa sig med så länge. Eller kolla på alla apfulla små barn som har väntat på ytterligare ett tillfälle att supa så de pissar på sig. Skojigt!

Nej nu måste jag sätta igång och inventera.
Ha en schysst valborg nu älsklingar!