Kim Lindblom Eriksson

Ledig lördag :D

Good morning sunshines!

Vaknade för en liten stund sedan. Detta är ganska otroligt med tanke på att jag faktiskt gick och la mig halv sju.. igår!

Jag var så sjukt trött efter jobbet så jag tänkte att jag skulle ta en liten tupplur innan jag skulle ut med Tessan och Natha på kvällen. Sen vaknade jag för en liten stund sedan. Hajar ni hur länge jag har sovit eller? Skitlänge!

Har ju varit lite icke-aktiv här i bloggen den senaste veckan så jag tänkte bjuda på en liten update.

Måndag: Jobbar öppning. På kvällen kilar jag, Emi och Natha ut i kylan för en promenad med Zacco, sedan skjutsade Natha mig till M där det verkligen blev en snabbvisit. Var tänkt att vi typ skulle ta en promenad eller kolla på film eller så men han satt bara vid datorn så då fick han skjutsa hem mig. haha.

Tisdag: Natha kommer och plockar upp mig och Emi klockan halv nio på morgonen, vi ska nämligen på äventyr till IKEA! Rullar in på IKEAs öde parkering vid tio i nio för att se till att vi får en bra parkeringsplats (observera att IKEA öppnar klockan tio). Knallar över till donken och äter frukost. Stackars killen i kassan var den mest förvirrade jag har varit med om. Skrattade lite nervöst hela tiden och gav oss typ tio toasts för mycket gratis. haha. Vid tio stod vi och alla barnfamiljer samlade vid ingången och väntade på att de skulle öppna upp. Vi tog både ett och två varv där inne innan vi begav oss hemåt.

Onsdag: Hej skiftuppkörning! Chefens chef var på jobbet idag och granskade mig med lupp och gissa vad? Det gick sjukt bra. Nu går det framåt vill jag lova! Ett stort tack till alla ni underbara som hjälpte mig att fixa det! Efter jobbet åkte vi återigen till IKEA eftersom Natha lyckades krossa tavlan hon köpte. Jag handlade på mig ännu mer saker som nu fick plats i bilen! :D

Torsdag: Jobbar stängning och sen så var det inte så mycket mer som fick plats den dagen.

Fredag: Jobbar öppning, var tänkt att jag på kvällen skulle till Stinsvillan med Tessan och Natha men som bekant så behövde min kropp tydligen en jävla massa sömn istället.