Kim Lindblom Eriksson

Life goes on.. på något märkligt sätt
Faktiskt var det ganska skönt att skriva av sig lite! Det är så mycket tankar som snurrar och saker man går och grubblar på hela tiden att det är skönt att ventliera även om det stundtals känns som att det enda man gör är att prata om det.
Berätta för grannen, berätta för vännen, berätta för släktingen. Prata lite med varandra. Hur kände du? Hur minns du det? Vad sa han då? Vem gjorde så?
 
Mycket.. men som sagt skönt att få ut det på något vis och kanske nyttigt att kunna se tillbaka på det senare när röken lagt sig.
 
Mitt i allt kaos finns dock ett par positiva saker att rapportera. Det första är att jag hälsade på pappa efter jobbet och han mår efter omständigheterna bra. Fortfarande inget operationsdatum men alla prover han fått ta ser bra ut, så nu är det mest en väntan på operation :)
 
En annan kul grej är att vi idag köpte ny bil! Vår gamla har ju mer eller mindre fallit ihop så det var dags för en ny. En Volvo V70 blev det och vuxenpoängen rasslade in snabbt som sjutton.
Man känner sig ganska mallig i alla fall när man sitter i en ny (okej.. den är från 2009, men fräsch som en ny, och den är ju ny för oss) bil och cruisar runt som värsta kungen. Den känns så stor!