Kim Lindblom Eriksson

Historia
Happy sista dagen av 2015! 
 
Inte riktigt klokt vad fort det här året har susat förbi. Det har varit ett tungt år på många sätt och vis men också ett av de bästa i mitt liv. Tänk att jag har gift mig det här året! 
 
Ikväll blir jag ensam hemma tills Marcus slutar jobba vid 21-snåret. Då åker jag och hämtar honom och sedan äter vi en liten hummermiddag för oss själva. Det blir en mysig nyårsafton tror jag! 
 
Jag har kikat tillbaka lite i arkiven för att minnas vad jag gjort tidigare år och det var faktiskt rätt kul att se tillbaka på det!
 
2008/2009
Denna nyårsafton var vi hemma hos Sanna. Det var lite "maskerad" och man skulle vara utklädd till något som började på samma bokstav som ens eget namn började med. Jag var utklädd till konståkerska och Emelie var utklädd till Eva (som i Adam och Eva). Vi var i princip de enda som var utklädda. Haha!
 
2009/2010
Vi var hemma hos Sandra och Roberto- hela gänget för en gångs skull! Jag tror Marcus blundar på exakt alla bilder från detta nyårsfirande faktiskt! 
 
2010/2011
För andra året på raken spenderades kvällen hos Sandra och Roberto. Denna gång var det dock bara deras lilla familj och jag och Marcus. Vi åt supergod mat, försökte skicka iväg khom loys i snöstorm och försökte kika på fyrverkerierna mellan snöflingorna.
 
2011/2012
Tredje nyårsaftonen som spenderades hemma hos Sandra och Roberto. Haha, det har blivit ett gäng nu! Som vanligt åt vi en fantastiskt god middag och jag tror det bara var jag och Marcus som var där även detta år. Mysigt!
 
2012/2013
Detta år tror jag att vi var hemma hos Sanna och Andres. Härlig middag, hela gänget, gott att dricka och massa skitsnack. Lovely!
 
2013/2014
Det här året skulle vi ha varit hemma hos Sanna och Andres. Men deras barn blev sjuka och i sista minuten fick vi styra om, handla mat och planera lite annorlunda. Hem till Sandra bar det av (otippat? Lol ;) och det blev ju himla bra ändå!
 
2014/2015
Förra året var väl klart den bästa nyårsaftonen hittills i mitt liv, minst sagt. Marcus gick ner på knä vid tolvslaget och friade. Hur fantastiskt var inte det? Oslagbart om ni frågar mig!