Kim Lindblom Eriksson

Lately
Puh vilken vecka! 
 
Både jag och Marcus har lyxat till det med semester och ledigt hela denna vecka. Vi har faktiskt passat på att ta en liten bilsemester och åkte i måndags ner till mormor och morfar och stannade där över natten. Tidigt på tisdag morgon rullade vi vidare ner till Tyskland! Varken jag eller Marcus har någonsin kört bil utanför Sveriges gränser så det var faktiskt lite spännande, haha!
Vi stannade över natt i Lübeck innan vi åkte tillbaka till mormor och morfar redan dagen efter. Lübeck var riktigt mysigt och både jag och Marcus kände att om vi någonsin ska flytta till Tyskland så kändes Lübeck som ett bra stad att bo i. Haha!
Stannade över natten hos mormor och morfar igen och åkte sedan hem i torsdags. Mycket körande var det men det var kul!
 
 
 
Igår var det ju som bekant midsommarafton och den spenderades hemma hos min absoluta favvo-familj med underbara vänner, god mat massa skratt och röj in på småtimmarna. 
 
Jag fixade efterrätten och svängde ihop en marängsviss som blev så himla god med rostade kokosflarn över. Kidsen bokstavligt talat tryckte i sig maränger och ljudnivån höjdes ett snäpp efter det kan jag säga. Haha