Kim Lindblom Eriksson

Torsdag
You guys, idag har ju inte varit en jätterolig dag med detta väder.
 
Jag vaknade utsövd hemma hos min syster efter en natt helt utan gnällig bebis. SÅ UTVILAD! Allt hade gått bra här hemma, lite gnäll bara och så hade väl Olivia sett rätt förvånad ut när kuddarna Marcus lagt under täcket på min sida av sängen (för att hon inte skulle rulla ner från sängen i sömnen eller så) inte var jag. Hon blev i alla fall överlycklig när jag kom hem vilket värmde hjärtat denna rengninga dag. Nu går hon förresten mycket mer än hon kryper. Så jäkla duktig är hon och hon blir så stolt (nästan lika stolt som sina föräldrar) över sig själv och klappar händerna åt sig själv, hehe.
 
Dagen har tyvärr inte bjudit på jättemycket spännande utöver att jag var och hämtade ut inbjudningarna till Olis ettårskalas på tryckeriet. Milstolpe! La dem på lådan idag också så förhoppningsvis har alla gästerna dem i sina brevlådor innan helgen. Spännande! 
 
Sen var det en vardagsklassiker till middag- korvstroganoff! Kvällsrutiner och nattning. Nada mer spännande än så alltså.
 
Imorgon skulle min pappa ha fyllt 62 så vi ska ut till kyrkogården och sen på kvällen blir det middag och födelsedagsfirande för lilla papi hos mamma med familjen <3