Kim Lindblom Eriksson

2017
Årets näst sista dag har passerat. Vi inledde den med ett litet besök på fjärilshuset och Haga Ocean. En mysig liten familjeutflykt och det var inte så farligt mycket folk där heller, precis lagom :)
 
Vi svängde också förbi MoS och köpte hummer till morgondagen. De brukar ha bra priser på färsk hummer på ICA där så vi passade på när vi ändå var i krokarna.
 
Ikväll har Marcus varit på Hockey så Emelie har hållt mig och Olivia sällskap. Vi köpte hem indiskt (äntligen! föreslår det varje gång vi ska köpa hem mat men blir alltid nedröstad) och har efter att Olivia somnade haft JVM på TV. Kunde inte bry mig mindre men min syster är Hockeyfreak så det var liksom villkoret för att hon skulle komma hit, haha.
 
Tänkte passa på att summera året lite. Lite kul att kika tillbaka på höjdpunkterna tycker jag!
 
Januaris höjdpunkt får väl kanske ändå bli Olivias dop. Jag har inte skrivit så mycket om det men det var en fin dag och Oli skötte sig exemplariskt. Massa familj och vänner som var med både i kyrkan och på en himla trevlig fika efter. Mycket lyckat!
 
I Februari åkte vi hem till min mormor och morfar för att fira morfars födelsedag. Det var en mysig helg tillsammans och så kul för Olivia att få så mycket uppmärksamhet. Alltså kolla lilla köttbullebebisen! <3
 
I Mars styrde vi en baby shower för Sanna som väntade sitt fjärde (!) barn, lille Gabriel <3
Vi resonerade som så att hon hade ju fått tre gulliga baby showers så nu var det dags att ändra på det. Och med det fick hon en riktigt grotesk tårta, hahaha! Hennes min när hon såg den var OSLAGBAR! I övrigt var det ändå en ganska snäll och gullig baby shower som tur var.
 
 
April är en sjukt busy månad för oss då varenda kotte fyller år. Dessutom ställer jag ju alltid till med påskmiddag för våra vänner här hemma och kalasen avlöser verkligen varandra. Höjdpunkten var nog ändå när Marcus fyllde år och våra nära och kära samlades. Olivia skyfflades givetvis runt som en liten vandringstrofé. Som sig bör.
 
Eftersom jag i år äntligen fick fira min livs första mors dag som mor själv så var det givetvis en av toppdagarna i Maj. Vi började med att ställa till med en riktig brak brunch hos mamma med allt som hörde till. Blir mätt bara jag tittar på bilden med dang vad smarrigt det var! På kvällen åkte vi till San Marco och åt middag med min familj. Supermysig dag!
 
Juni var också en månad med mycket festligheter. Min syster fyllde år och ställde till med kalas. Vi var på kalas hos Alex som fyllde tre och så var det ju såklart midsommarafton också! Men min favorit var nog ändå nationaldagen som vi spenderade med familjen Hammar Backman. Först i Edsbersparken med resten av Sollentunas barnfamiljer och på kvällen med grillat och annat gott hemma hos oss. En riktig toppendag!
 
 
Ja det var en himla festlig sommar och Juli bjöd på 50-årsfest på logen, dop för Gabriel och så firade jag och Marcus vår 12-årsdag lite smått. Det blev även en spontan resa till Jönköping för att hälsa på min mormor som blev akut sjuk. Allt gick bra då och det var trots omständigheterna kul att träffa släkten lite. En varm sommarkväll ställde Sanna till med 30-årskalas med tema 90-tal och det var fantastiskt kul! Jag vann pris (en tamagochi, hur kul?!) för bästa utklädnad på köpet. Stolt tjej!
 
Augusti innebar för mig slutspurten på min långa mammaledighet och början på Marcus pappaledighet. Vi inledde med kalas för mamma som fyllde år och fyllde sedan resten av månaden med mysigt besök på drömkåken, playdates med Olivias kompisar, Oli lärde sig att gå(!), tjejmiddag hemma hos Sanna, min och Marcus bröllopsdag och kräftskivor (yum!). Månaden avslutades med en resa till min mormor och morfar och sedan vidare mot Cattis i Karlstad. Underbart avslut på sommaren!
 
September handlade om en sak och endast en sak. Olivias 1-årsdag! På själva födelsedagen var vi hemma och Oliven firades med sång och paket på morgonen. Sedan kom farmor på besök och då blev det tårtpremiär med en sjukt god tårta. På kvällen kom min familj på besök med ännu mera paket och tårta. Två dagar senare ställde vi till med kalas för familj och vänner vilket var jättemysigt. En fantastisk första födelsedagshelg!
 
Nu när jag ser tillbaka på året så ser det ju ut som vi inte gjorde annat än sprang på en massa kalas, hehe. Men det är ju himla trevligt och Oktober var inget undantag. Många födelsedagsbarn att fira hade vi men mitt favoritfirande var ändå i min kompis Cribbes och hans numera fästmös ära. Jag fick det hedrande uppdraget att hjälpa cribbe med frieriet och det blev så fantastiskt fint. Senare på kvällen mötte vi upp en massa vänner och firade att hon sagt JA!
 
November känns som igår men höjdpunkten förra månaden för mig var helt klart min 30-årsfest. Det blev så himla kul och jag älskar konceptet! Alla gick verkligen all in och det blev en riktig toppenkväll!
 
Nu har vi ju en hel dag kvar av December månad men jag tror ändå att min 30-årsresa (OMG jag är 30 år. Fattar ni ens? Jag gör det inte!) till Paris. Resan med Oli gick superbra och vi hade ett par mysiga dagar i en fantastiskt vacker stad. Vädret kunde förstås ha varit bättre men hellre regn i Paris än här hemma, tänker jag.