Kim Lindblom Eriksson

Pippikalas
Eftersom Olivia älskar Pippi kändes det självklart att temat på hennes födelsedagskalas skulle bli just det- Pippi.
 
Vi tänkte inte ha lika mycket folk på kalaset i år som förra året och bestämde oss därför att vara hemma istället för att hyra lokalen. Big mistake, hehe. Vi blev ändå 27 personer hemma hos oss i slutändan, och alla fick plats! Mer eller mindre i alla fall ;)
 
Oli hade såklart sina nya Pippi-kläder på sig. Men vägrade peruken, ingen överaskning där. Tur att de andra barnen kunde ha kul med den i alla fall ;)
 
Många par skor blev det som trängdes i vår lilla hall!
 
Istället för fiskdamm hade vi jag slagit in godis i små paket och hängt upp i trädet som de fick ta med sig när de gick hem. FÖr ni vet, går man på kalas hos pippi får man ju själv presenter. Och man får själv klättra upp i trädet och hämta dem!
 
Jag var i vanlig ordning lite orolig att fikat inte skulle räcka. Men det gjorde det. Det räckte och blev över. I MÅNGA dagar! Hemgjorda choklad/strösselkakor, hallongrottor, pepparkakor och kanelbullar samsades med Gifflar (det är liksom inte kalas i Casa Eriksson utan Pågens gifflar), kokosbollar, ostbågar och godis. Sååå mycket fika!
 
Givetvis fanns det även tårta! Jag kallar den Olivias hallontårta och den blev sååå god och saftig. Även den fanns det en del kvar av då jag kan ha tagit i liiite i överkant. Men ska det va så ska det va!
 
Vi sjöng och hurrade och Olivia som tycker att "ja må hon leva" är världens bästa sång sjöng glatt med!
 
Huset var pimpat med ballonger, serpentinger och såklart guldpengar!
 
Så, huset fullt minst sagt. Oli levde loppan, älskade uppmärksamheten, presenterna och såklart alla kompisar. Hon levde lajf helt enkelt.